Kenneth & Stine
Kenneth & StineEjere af Gardisten

Hvem er

Gardisten

Vi hedder Stine og Kenneth Ebbe Bonde og er gift.
Vi er begge uddannede pædagoger.
Kenneth arbejder fuldtid i en børnehave og den sparsomme fritid Kenneth har, bruger han på, at gøre vores idéer med møblerne til virkelighed.
Stine står fuldtid i butikken og går til og fra opgaverne på værkstedet. Det er primært Stine, som maler møblerne.
Vi har gennem de seneste 6-7 år leget med gamle møbler på hobbyplan. Vi har solgt mange møbler gennem tiden og flere mennesker opfordrede os til, at vi gjorde vores hobby til vores levevej. Det har krævet mod, men vi tog udfordringen op.
Det var en fantastisk følelse, at slå dørene op til vores butik Gardisten medio oktober 2018. I butikken sælger vi ikke kun vores re-design af møbler, men forhandler også bæredygtig interiør. Vi har f.eks. urtepotter udført i 100% genbrugsmaterialer, som bliver fremstillet på Sri Lanka, hvor det danske firma Lubech Living har startet et Fairtrade projekt op. Vi har bambusredskaber til køkkenet, veganske sæbebarer, karklude, viskestykker og meget mere af den bedste kvalitet indenfor bæredygtighed. Vi lærer hele tiden nye ting, men det er vildt spændende at sætte sig ind i alle de nye ting, som kommer på markedet i disse år. Vi vil hellere have få leverandører end ikke at kende hele historien bag produktet. Det er vigtigt for os, at kæden går hele vejen rundt.
Ingen mennesker skal sidde i en produktion, hvor der ikke er fokus på løn og vilkår.

Tanken bag

Gardisten

Gardisten er nyskabende og bæredygtig, og vi har en innovativ tankegang.
Vi laver unika møbler/indretning til alle der ønsker en personlig og unik boligstil. Vi køber gamle møbler, som de fleste nok vil mene burde være smidt ud! Men stort set alle møbler kan få et nyt liv, når vi ser på det med vores øjne. Nogle gange opstår idéen med det samme – andre gange må møblet vente til den rette idé indtræffer.
Vi anvender kun kalkmaling og efterbehandler med voks, da det efter vores overbevisning giver møblerne mere autenticitet. Møblerne kan også have en gammel bemaling, som vi slet ikke rører ved. Vi behandler møblet med respekt for hvad det er eller kan blive.
Vi er vilde med møbler, som bærer på en historie. Om det er en historie om en svunden tid, smukt håndværk, personlig fortælling, det er ret ligegyldigt - en god historie er bare en god historie.
Vil du være med til at gøre en lille forskel for vores miljø, så er et møbel fra Gardisten en mulighed.
Bæredygtig er nemlig også, at vi bliver bedre til at genbruge og ikke bare smider ud.
Finder du ikke lige det møbel du søger eller har du et møbel, som du ikke selv har tid eller fantasi til, hvad du skal gøre med, så kontakt os. Vi har kunder som ofte efterspørger møbler, som vi ikke lige har i butikken, men sommetider er der ting på vores lager, som præcis passer til det kunden efterspørger.
I samråd med kunden finder vi en løsning samt en pris.

Tanken bag Gardisten

Tanken bag Gardisten

Billeder fra

Instagram

Du kan selvfølgelig også følge Gardisten på Instagram

Tilfredse kunder

Vi tror på at vores kunder er vores bedste ambassadører.

Vi lever af tilfredse kunder og vi brænder for altid at levere den bedste mulige service.
Leverer vi ikke en tilfredsstillende service til vores kunder, ved vi det i sidste ende går ud over os selv.